Prefab_Om-oss_NoText

FINJA PREFAB - KOMPLETT STOMENTREPRENÖR

Betongens hus

Varför Betongens Hus

När tillfället yppade sig att bli ägare till en anrik byggnad med atmosfär och vacker parkliknande omgivning på Finjagatan i Hässleholm, så kunde vi inte motstå utmaningen att omvandla den till ett Betongens Hus med konferens, utbildnings och mötes lokaler. Just den typ av lokaler som vi så väl behövde eftersom vi sedan länge varit trångbodda och än mer eftersom vi i framtiden beslutat fokusera på den sortens arrangemang.

betongens-hus-soffa-spis.jpg

Detta beslut har också gett oss nya möjligheter, inte minst värdeskapande. Men framförallt har vi nu fått chansen att visa upp en inspirerande betongmiljö till fler än oss som redan är betongälskare.

En som varit med från allra första stund och hjälpt till är formgivaren och arkitekten Jonas Lindvall. Han har varit med och tyckt till om bland annat materialval, färgsättning och ljussättning. Exteriört har huset putsats till ursprungligt utseende för att visa dess historia. Interiört har vi valt att skapa ny historia – Finjas historia. Det invändiga uttrycket är kaxigt modernt med betongen i fokus.

Välkommen att använda Betongens Hus till kundutbildningar inom byggbranschen i både teori och praktik, och bli inspirerad över allt det oväntade man kan göra med betong, detta fascinerande material.

Betongens-hus-1.jpgBetongens-hus-3.jpgBetongens-hus-5.jpg

Betongens-hus-2.jpgBetongens-hus-4.jpgBetongens-hus-6.jpg

Betongens-hus-7.jpgBetongens-hus-8.jpg

Guidad tur på Betongens Hus och Finjas fabrik

För att bli inspirerad av Betongens Hus och få en guidad tur på Finjas fabrik kan du enkelt se detta tillsammans med Äntligen Hemma som visats i TV.

Om du missade inslaget har du möjlighet att ser det här på TV4 hemsida.

-

PÅ VÄG MOT
GRÖNARE BETONG

Läs mer