Betongstomme

Betongstomme är ett samlingsbegrepp för alla de byggnadsdelar, även kallat betongelement som används i en byggnads stomkonstruktion. Finja Prefab har gedigen kunskap och har tillverkat, levererat och monterat betongstommar i över 30 år. Den färdiga konstruktionen med en betongstomme är brandsäker, energieffektiv, fuktsäker och ger  en lång livslängd med minimalt underhållsbehov. Den uppfyller också höga miljökrav. Läs mer om fördelarna med betong.

Prefabricerade betongstommar

Vi är experter på prefabricerade betongstommar. Våra fabriker ligger i Sverige och vi har ett egenutvecklat bostadskoncept ”Hållbara hem”. Konceptet innebär att vi ansvarar för hela processen, från projektering och tillverkning till färdigt montage. Betongstommen i vårt system består av standardiserade komponenter som ger ett effektivt och fuktsäkert byggande där alla delar monteras på kort tid till en komplett stombyggnad. Med våra prefabricerade betongstommar får man en stabil stomkonstruktion med minimalt underhåll.

Nu kan vi som första stomentreprenör erbjuda klimatpositiva betongstommar. Hållbarhet och klimat är strategiska prioriteringar för oss på Finja. Läs mer och se projekt med klimatpositiv betongstomme.

MER INFORMATION

Vi hjälper dig gärna med mer information. Kontakta oss här!