Nyhetsrum

Nytt telefonnummer

15 april, 2019

Den 16 april får vi nytt telefonnummer

Du når oss på 010-455 22 00

Läs mer

Nya hållbara satsningar under 2018

9 april, 2019

Nya hållbara satsningar finns med i Finja Betongs och Finja Prefabs Hållbarhetsrapporter för 2018. Hos Finja finns ett naturligt engagemang för hållbarhetsfrågor och att satsa på miljö och framtid är en självklarhet. Finja fortsätter att investera i energieffektivare uppvärmning, utbyggnationer och uppdateringar av anläggningar samt satsningar på fossilfri tillverkning.

Läs mer

​Finja Prefab levererar och monterar betongstommen till Tornhagsskolan i Linköping

5 april, 2019

Tillsammans med Teknikbyggarna i Linköping och på uppdrag av Lejonfastigheter i Linköping uppför Finja Prefab betongstommen till utbyggnaden av Tornhagsskolan. Den nya skolbyggnaden i tre våningar kommer ge plats för 340 elever från förskola upp till årskurs 6.

Läs mer

​Ny idrottshall med Finja Prefabs betongstomme

20 mars, 2019

På uppdrag av Mjölby kommun och tillsammans med Stångebro Bygg AB har Finja Prefab producerat och monterat betongstommen till den nya idrottshallen på Klämmestorps idrottsplats i Mantorp.

Läs mer

Finja Prefabs nya produktionshallar i Katrineholm invigda

12 mars, 2019

​På fabriken i Katrineholm är nu nya moderna produktionslokaler klara att tas i bruk. De nya lokalerna är utrustade med det senaste inom digital produktionsutrustning.

Läs mer

Finja Prefab bygger bostäder i Norrköping

31 januari, 2019

På uppdrag av Skanska ska Finja Prefab leverera och montera betongstommen till ett nytt bostadskvarter i Norrköping. Kvarteret Bergskvadraten innefattar totalt cirka 100 lägenheter och ett vårdboende i upp till 8 våningar.

Läs mer

PÅ VÄG MOT
GRÖNARE BETONG

Läs mer