Nyhetsrum

Referensprojekt på Finja Prefabs webbplats

8 juli, 2020

​Nu har vi samlat många av våra fina referensprojekt på vår webbplats, under Våra stomkoncept och Referenser. På webbplatsen kan man filtrera på våra olika stomkoncept för att se våra referensprojekt inom respektive område. Man kan även välja att se vilka projekt som valt en klimatpositiv betongstomme.

Läs mer

Förbättrad säkerhet och ergonomi med ny och modern produktionsutrustning

6 juli, 2020

​Finja Prefab har ett stort fokus på systematiskt säkerhetsarbete för att förebygga olyckor på våra arbetsplatser. Ett led i detta är att företaget de senaste åren investerat i nya traverser för att lyfta betongelementen från formborden och ut på gården eller upp på bygelflak och trailers för leverans. De nya traverserna ger avsevärt förbättrad säkerhet och ergonomi.

Läs mer

Finja Prefabs klimatpositiva betongstomme till projektet Arboristen i Uppsala

23 juni, 2020

​Betongstommarna till flerbostadshusen i projektet Arboristen i Uppsala blir klimatpositiva. Projektutvecklingsbolaget Besqab har valt en klimatpositiv betongstomme från Finja Prefab till detta projekt som består av två lamellhus i fem våningar samt vindsvåning.

Läs mer

Montering av Finja Prefabs betongstomme pågår på No 12 i Kristianstad

12 juni, 2020

På bästa läge i Kristianstad uppförs just nu bostadshuset No 12, som kommer att bli just ett 12-våningshus. Finja Prefab levererar och monterar betongstommen till huset som byggs av Wästbygg. Fastigheten kommer att inrymma 76 nya bostäder mitt i centrala Kristianstad.

Läs mer

​Finja Prefab släpper hållbarhetsrapport för 2019

5 juni, 2020

Under 2019 fortsatte Finja Prefab att ta nya steg inom hållbarhet, socialt ansvar och arbetsmiljö. Det finns ett stort engagemang för framtiden och genom hållbarhetsrapporterna kan vi tydligt se resultaten av de investeringar som gjorts.

Läs mer

Säkerhet går alltid först

20 maj, 2020

​För Finja Prefab är en trygg och säker arbetsmiljö högsta prioritet. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och deras välbefinnande på arbetsplatsen är vårt ansvar som arbetsgivare. Säkerhet går alltid först! Ingen ska behöva bli sjuk eller skadad på grund av sitt arbete.

Läs mer