Nyhetsrum

Nya Tolvåkers förskola byggs i två plan med en stomme av betong

10 juni, 2019

I april slutfördes montaget av betongstommen från Finja Prefab till Tolvåkers förskola i Löddeköpinge. Den nya förskolan ska stå klar i årsskiftet 2019-2020 och kommer då att rymma en förskola med 6 enheter.

Läs mer

Finja Prefab har monterat betongstommen på Sånnaskolan i Åhus

27 maj, 2019

I februari var Finja Prefab klara med montaget av betongstommen till Sånnaskolan i Åhus. Finja Prefab har levererat och monterat ytterväggar i form av sandwich och halvsandwich, innerväggar, bjälklag och trappor till beställaren och totalentreprenören Thage AB. Byggnaden kommer uppfylla kraven för Miljöbyggnad Silver.

Läs mer

Finja Prefabs betongstomme till högresta hus i kulturminnesmärkt område

14 maj, 2019

Flera av Finja Prefabs komponenter utgör stommen till Skanskas bostadskvarter Brf Jarlaplatsen i Johanneberg, Göteborg. Husen är speciella då de ligger i ett kulturminnesmärkt område. Hållbarhet och estetik har varit centrala värden för detta projekt. Arkitekterna på Erséus arkitekter fick i uppdrag att skapa byggnader som passar in i ett av Sveriges mest välbevarade funkisområden.

Läs mer

Nytt telefonnummer

15 april, 2019

Den 16 april får vi nytt telefonnummer

Du når oss på 010-455 22 00

Läs mer

Nya hållbara satsningar under 2018

9 april, 2019

Nya hållbara satsningar finns med i Finja Betongs och Finja Prefabs Hållbarhetsrapporter för 2018. Hos Finja finns ett naturligt engagemang för hållbarhetsfrågor och att satsa på miljö och framtid är en självklarhet. Finja fortsätter att investera i energieffektivare uppvärmning, utbyggnationer och uppdateringar av anläggningar samt satsningar på fossilfri tillverkning.

Läs mer

​Finja Prefab levererar och monterar betongstommen till Tornhagsskolan i Linköping

5 april, 2019

Tillsammans med Teknikbyggarna i Linköping och på uppdrag av Lejonfastigheter i Linköping uppför Finja Prefab betongstommen till utbyggnaden av Tornhagsskolan. Den nya skolbyggnaden i tre våningar kommer ge plats för 340 elever från förskola upp till årskurs 6.

Läs mer

PÅ VÄG MOT
GRÖNARE BETONG

Läs mer