Om oss

Som en del av Finja är vi en av marknadens främsta aktörer inom prefabricerad betong och fungerar som en komplett stomentreprenör. Vi bygger och utvecklar framtidens flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra olika stomkoncept. Vårt breda produktutbud av väggelement, grunder, bjälklag, balkonger, trappor osv. erbjuder innovativa helhetslösningar utifrån ert projekts behov, krav och önskemål.

Givetvis följer, driver och ansvarar vi för ditt projekt hela vägen, från idé till färdig stomme. Vi finns med i alla led och utför både projektering, konstruktion, produktion, leverans och montering. Allt för att ert projekt ska ske så säkert, enkelt och kostnadseffektivt som möjligt med rätt kvalité.

Vi är en rikstäckande aktör som innebär att all vår tillverkning är närproducerad, samt att vi är tillgängliga med ett starkt engagemang på den lokala marknaden. I dagsläget är vi 550 anställda och omsätter en miljard kronor.

LÄR KÄNNA VÅR VD

Kaj tillträdde som VD för Finja Prefab 2015. Betong och bygg ligger honom varmt om hjärtat och Kaj har arbetat hela sin karriär inom denna bransch. Säkerhet, hållbarhet och ett bekymmersfritt byggande är vad som driver Kaj och Finja Prefab framåt. Vi älskar vår betong! Det är ett snabbt, säkert och hållbart stomkoncept med lång livslängd. Våra stomkoncept bygger framtidens Sverige. Finja Prefab är ett av landets främsta stomentreprenad företag.

Kaj Grönvall Finja Prefab AB

 

Namn Kaj Grönvall
Titel VD Finja Prefab AB
Ålder Ungdom i sinnet
Bor Hemma vid havet
Karriär Har jobbat många år på Skanska
Familj Fru och tre barn
Fritid Älskar sport, framförallt skidåkning